0
clear
  • Средство за премахване на автомобилни драскотини LIXFDJ - Идеалното средство за премахване на драскотини и турбуленции за автомобили - Средство за полиране на автомо?
  • -20%
  • -20%
Средство за премахване на автомобилни драскотини LIXFDJ - Идеалното средство за премахване на драскотини и турбуленции за автомобили - Средство за полиране на автомо?

Средство за премахване на автомобилни драскотини LIXFDJ - Идеалното средство за премахване на драскотини и турбуленции

BGN 0.00

Брой продукти
В магазина

и200прекрасный РЕМОНТ на ДРАСКОТИНИ и турбуленции - Ако на колата има леки драскотини, къдрите или други петна - лесно можете да го оправя с помощта на нашите средства за премахване на драскотини и къдрици! (Моля, обърнете внимание, че ако имате много дълбоки драскотини, които могат лесно да пипат с върха на нокътя, продукт може да не е толкова трудно, да помогне. Ако имате други изисквания, при закупуване, моля, свържете се с нас.СЪДЪРЖАНИЕ : 20 мл.Технически спецификации : Цвят : както е показано Съдържанието на : 20 мл Функция : ремонт на автомобилната боя, лакиране на Помещение включва : 1 * препарат за полиране Забележка : 1.и200прекрасный РЕМОНТ на ДРАСКОТИНИ и турбуленции - Ако на колата има леки драскотини, къдрите или други петна - лесно можете да го оправя с помощта на нашите средства за премахване на драскотини и къдрици! (Моля, обърнете внимание, че ако имате много дълбоки драскотини, които могат лесно да пипат с върха на нокътя, продукт може да не е толкова трудно, да помогне.Просто нанесете малко инструменти за полиране на повърхността на вашия автомобил, разпределете на тънък равномерен слой, премахнете остатъците с кърпа от микрофибър. Моля, оставяйте малко отклонение на данните от измерванията и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.НЕСРАВНИМО СРЕДСТВО за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на БОЯ - тя не само ще премахне къдрите и драскотини, но и ще възстанови блясъка на боята и тя ще се върне първоначалния блясък!. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.Просто нанесете малко инструменти за полиране на повърхността на вашия автомобил, разпределете на тънък равномерен слой, премахнете остатъците с кърпа от микрофибър.НЕСРАВНИМО СРЕДСТВО за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на БОЯ - тя не само ще премахне къдрите и драскотини, но и ще възстанови блясъка на боята и тя ще се върне първоначалния блясък!.СЪДЪРЖАНИЕ : 20 мл.Перфектно и бързо е подходящ за ремонт на вдлъбнатини или драскотини лакокрасочном покритието на автомобила.След това може да е и бързо се поправи пробив или драскотина на лакокрасочном покритието на автомобила. ЛЕСЕН ЗА работа : тъй като нашите продукти са много лесни за използване.БЕЗОПАСЕН за ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ БОЯ - Нашият универсален комплект за ремонт на драскотини на автомобилната боя е безопасен за всички цветове.Сигурно можете да го поставя на всяко прозрачно покритие, одноступенчатую или многослойна боя!.Описание : 100% чисто нов и високо качество е Лесен за работа и използване.След това може да е и бързо се поправи пробив или драскотина на лакокрасочном покритието на автомобила.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Размери на опаковката : 23,114 В x 6,604 Д x 13,462 W (в сантиметри).Тегло на опаковката : 0,975 килограм.Размери на опа�

Полиращ състава на автомобила лесно се нанася и с помощта му може да е подобре премахване на леки и леки

И двата продукта са безопасни за автомобилния прозрачно покритие.Средство за възстановяване на облицо�

Восък за коса, за да запази обема на косата и меки къдрици, без да стане корав.Съдържа кремнеземный прах �

【3 в 1 Керамични спрей за покриване на автомобила】 Бързо пръскане на боя 3 в 1 с висока степен на защита, к

Възстановява или придава водоустойчива имоти вощеным хлопчатобумажным тъканите.Поддържа дишаща матер

22 грама с НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ БЕНЗИНОСТАНЦИИ НА ЖИВОТ! 22 грама с НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ БЕНЗИНОСТАНЦИИ НА ЖИВОТ!.

11115 Кърпички за премахване на полироли Griot's Garage от микрофибър, комплект от 3 части Безопасно и ефективно

ЗДРАВА ФИКСАЦИЯ : Осигурява разгледа обширна и силна фиксация за постигане на желаната прическа. ДЪЛЪГ �

Той също така изчиства асфалт, петна от мъртви насекоми, устойчиви на петна, маслени разводите 【Нанорем

Премахва всякакви драскотини : Незабавно премахва всякакви драскотини, капки за птици, каменна трохи, ж�

ИДЕАЛЕН ЗА ПЛАСТМАСА, КАУЧУК И ВИНИЛ : технология за нанасяне на синтетичен полимер покритие като с повъ

Отразите страстта си към своя автомобил с помощта на Meguiar ' s.За подобро измиване на колата просто смесет�

Козметични средства.Гел за оформяне, восък и други средства средствата за маша и текстуриране на косат�

Нанася със спрей, за бързо изчезва и придава блясък.Брой детайли : MKGC100 размери на опаковката на продукта

Please wait...