0
clear
  • DOITOOL Асансьор Компютърен Титуляр за Плот Поставка за настолен компютър Компютърно Определяне на Масата Легло Поставка за лаптоп, Настолна Полк Стойка Разтегателе?
  • -20%
  • -20%
DOITOOL Асансьор Компютърен Титуляр за Плот Поставка за настолен компютър Компютърно Определяне на Масата Легло Поставка за лаптоп, Настолна Полк Стойка Разтегателе?

DOITOOL Асансьор Компютърен Титуляр за Плот Поставка за настолен компютър Компютърно Определяне на Масата Легло

BGN 0.00

Брой продукти
В магазина

ПОСТАВКА ЗА ЛАПТОП ЕКРАН - След внимателна обработка на повърхността става гладка, и вие можете да я използвате със спокойна душа.Портативна поставка за лаптоп-Компактен дизайн, не заема твърде много място, много подходящ за дома, офиса,.поставка за монитор СТРАНИЧНО-Изработена от здрава пластмаса, тя е здрава и да я лесно да боли.Срок ЗА МОНИТОР - снимки на монитора на удобна височина, за да видите, намаляване на натоварването на шията и очите.АКРИЛНА поставка за монитор - Поставка за монитор се отличава с висока устойчивост на износване, деформация и счупване.ПОСТАВКА ЗА ЛАПТОП ЕКРАН - След внимателна обработка на повърхността става гладка, и вие можете да я използвате със спокойна душа.Портативна поставка за лаптоп-Компактен дизайн, не заема твърде много място, много подходящ за дома, офиса,.поставка за монитор СТРАНИЧНО-Изработена от здрава пластмаса, тя е здрава и да я лесно да боли.Срок ЗА МОНИТОР - снимки на монитора на удобна височина, за да видите, намаляване на натоварването на шията и очите.АКРИЛНА поставка за монитор - Поставка за монитор се отличава с висока устойчивост на износване, деформация и счупване.Пратката включва 1 x стойка Характеристики -Материал : акрилна пластмаса поставка за монитор. - Изработен от пластмаса, той е здрав и му е лесно да навредят на стелажи за съхранение на монитори. - След добра обработка на повърхността става гладка, и можете спокойно да го използвате в компютърна база. - Повдига монитор на удобна височина, за да видите, като едновременно с намаляване на натоварването на шията и очите поставка за лаптоп. - Размер : 54,00 X22,00 X11,80 см. /21,22 X8,65 X4,64 инча настолна поставка за лаптоп. - Добра консистенция, идеални части, които може да ви донесе добър опит в работата с стояком компютър, бюро. - Добре показване на вашия компютър, монитор, лаптоп, принтер, телевизор, високоговорител и други компютърни рафтове.Описание на продукта Поставка за офис компютри Материал е различен издръжливост и практичност.стойка за екрана на компютъра е Подходящ за увеличаване на височината на вашия компютър, за да се намали умората на шията и очите.Срок за компютър този продукт представлява поставка за съхранение на компютъра, направени от висококачествени материали и може да ви служи дълго време.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

Гъвкави поставки за телефони от ABSпластмаса : Този модерен дизайнерски скоба за вашия телефон изработен

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

Расширяемое планина осигурява максимално удоволствие от гледането идеално за гледане на задната седал

Регулируема притежателя на телефона, с помощта на които да можете да гледате филми или да направите сни�

1 Предпазни мерки : не се придържа към силикон, водоустойчив, с мека черупка от TPU или чехлу с висока конси

Пластмасова корона и основата с организатора и завърта ключа на главичката абажура.Хром "гъши врат", коя

Отлична съвместимост, единния скоба монитора има добра солидна конструкция.Предимства на найдобрия зр�

Многофункционалност : Дръжка с телефонен пръстен позволява здраво задържане на устройството по време н

Стойка за металорежещи машини 725840 мм Минимална гаранция от 12 месеца на всички продукти.Стойка за метало

През последното десетилетие UGREEN се превърна в глобална марка, която се ползва с доверието на повече от 40

Please wait...