0
clear
  • Батут BCAN 10 ФУТА 12FT, Рекреационен Батут за деца, Семеен, с Товароподемност от £ 450 480 паунда, Одобрен от ASTM, Батут за улица с Мрежа за огради, Батут за практикуване на ск?
  • -20%
  • -20%
Батут BCAN 10 ФУТА 12FT, Рекреационен Батут за деца, Семеен, с Товароподемност от £ 450 480 паунда, Одобрен от ASTM, Батут за улица с Мрежа за огради, Батут за практикуване на ск?

Батут BCAN 10 ФУТА 12FT, Рекреационен Батут за деца, Семеен, с Товароподемност от £ 450 480 паунда, Одобрен

BGN 63.99

Брой продукти
В магазина

【Можем да растат заедно с клиентите】 Безплатни резервни части в рамките на 24 месеца и бърза реакция в рамките на 24 часа. 【Закрепете Просветление от горе до долу】В горната част са вградени кръгли пръчки от фибростъкло, а долната се закрепва към 72 извори. 【Дизайн за предотвратяване на бури】 Липсата на винтове, но бутоните-капаче ви позволяват да стреля опора за 2 минути, за предотвратяване на щети по време на бурята.По-проста поддръжка, по-дълъг живот и по-забавно. 【Дизайн за предотвратяване на бури】 Липсата на винтове, но бутоните-капаче ви позволяват да стреля опора за 2 минути, за предотвратяване на щети по време на бурята. 【Видео инструкции и реални снимки】 Ние разбираме колко трудно е да се съберат батут за начинаещи, така че в нашето ръководство се използват реални снимки вместо илюстрации. 【Най-бърза доставка в една кутия】 За разлика от други с търговска цел на trampolines, които се предлагат в две отделни опаковки, ние поставяме всичко в една кутия, намаляване на потенциалните проблеми при носене, така че можете да настроите колкото се може по-бързо за деца, които са толкова нетърпеливи да се насладите на скокове. 【Видео инструкции и реални снимки】 Ние разбираме колко трудно е да се съберат батут за начинаещи, така че в нашето ръководство се използват реални снимки вместо илюстрации.【Интегрирана функция за безопасност】 Нашите 12-подножието на trampolines се състои от здрава поцинкована рама с тегло над 120 килограма, поддържащи тегло до 480 паунда, 8 вертикални шест с извити върховете, създаващи безопасно място, на ЧЕТИРИ U-образни крачета, стиропор, набивки и т.По-проста поддръжка, по-дълъг живот и по-забавно.Културата на нашата компания се състои в това винаги да се вслушваме в клиентите си и винаги се счита за удовлетворение на нуждите на клиентите е основен приоритет!.Освен това, можете да намерите видео от този линк, който ще ви помогне да направите това по-бързо.Що се отнася до безопасността на децата, нашият стандарт е по-строг, отколкото ASTM F381-16. 【Закрепете Просветление от горе до долу】В горната част са вградени кръгли пръчки от фибростъкло, а долната се закрепва към 72 извори.Що се отнася до безопасността на децата, нашият стандарт е по-строг, отколкото ASTM F381-16. 【Можем да растат заедно с клиентите】 Безплатни резервни части в рамките на 24 месеца и бърза реакция в рамките на 24 часа. 【Интегрирана функция за безопасност】 Нашите 12-подножието на trampolines се състои от здрава поцинкована рама с тегло над 120 килограма, поддържащи тегло до 480 паунда, 8 вертикални шест с извити върховете, създаващи безопасно място, на ЧЕТИРИ U-образни крачета, стиропор, набивки и т.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

Това е първият избор за спорт.Высокоэластичная найлон темата : В комплекта за бадминтон за деца се изпол

【Сигурен батут за деца】 Обновен детски батут за двустранен метален цип, децата могат лесно да се влиза

Материал : Повърхност защитен своята практика е изработена от плат Оксфорд, гъби и найлонов плик матери�

[ВОДЕН БАТУТ / ПЛАТФОРМА ЗА ПЛУВАНЕ] Воден батут, подходящ като платформа за гмуркане и риболов; освен т

Материал : PVC, пяна, метал Размер : около 8,7 х 4.7 инча.Лек и компактен дизайн : просто го поставете в малко пр

МИНИ БАТУТ за ВЪЗРАСТНИ : найдобрият избор на мини батут сред професионалисти, фитнес и потребители на п

ПРОФЕСИОНАЛЕН БАТУТ за фитнес : чудесно за фитнес и спортни тренировки, отслабване, кардиотренировок и �

Найлон + PP ЗАЩИТНА МРЕЖА ЗА ЗАЩИТА ОТ рикошетмрежа с висока плътност, прави я поздрава, а коварен ширити �

【Тежкотоварни батут】 максимално натоварване на този 15подножието на батут е 1400 лири, настанява 79 деца.Т

❉[Широката сфера на приложение на] : можете да използвате езеро, море, плувен басейн, увеселителен парк, �

ЛЕСНА за СЪХРАНЕНИЕ И ТРАНСПОРТ : Лек и сгъваем батут Fold & Go Trampoline Deluxe удобен за съхранение, както и перен�

Please wait...