0
clear
  • Luffa elves Регулируеми Повдигащи се Движат от Ремъци, Ролка на ремъка, Система за Преместване и повдигане на тежки Подемни Колан, богат на функции Транспортни ленти за ?
  • -20%
  • -20%
Luffa elves Регулируеми Повдигащи се Движат от Ремъци, Ролка на ремъка, Система за Преместване и повдигане на тежки Подемни Колан, богат на функции Транспортни ленти за ?

Luffa elves Регулируеми Повдигащи се Движат от Ремъци, Ролка на ремъка, Система за Преместване и повдигане на

BGN 7.99

Брой продукти
В магазина

Регулируеми колани за преместване и повдигане на произведени от висококачествен найлон.Благодарение на използването на подходяща ергономичност и джойстик за повдигане на предмети става по-безопасно и по-лесно, като по този начин намалява риска от наранявания.Максимална натоварване е 600 паунда.Колан за вдигане на тежести може да се осигури функцията за химикалки и удобство за всеки предмет, като движенията са по-бързи и плавни.Не се изисква колички, камиони, сложен на надбедрен колан или неудобного на надбедрен колан.Регулируема стропа, ширина 10 см / 3,93 инча, размер на разложенном формата на 180 см. / 71 инча, можете да бързо да се регулира в диапазона от 3 до 5 метра, лента за бързо може да се регулира.Специалисти, които се движат няколко кашони или тежки предмети едновременно, наистина спестяват разходите за труд.Система за преместване и повдигане, от него може да се насладите на един човек или двама души, така че дори и ако не разполагате с допълнителни ръце, все още можете да използвате колан за вдигане на тежести за пренасяне на тежки предмети от себе си. {каишка за преместване на 1 човек} Един човек може да вдигне на различни тежки предмети, преместване на каишка, като мебели, битова техника, пиана, хладилник, диван, матрак и т.н. Забележка : това трябва да бъде предмети с тегло по-малко от 600 паунда. Технически спецификации : Цвят : черен и зелен Количество : две парчета Материал : ABS + висококачествена полипропиленова лента Функция : Лесно преместване на мебели и матраци, дребни дървени предмети, кутии или други тежки, големи или неудобни елементи в кутия.Ширина на дръжката : 15 см / 6 см (ширина на лентата : 10 см / 4 инча) Обща дължина колан за вдигане на тежести : 180 см./71 Дюйммаксимальная товароносимост : 500 фунтоввес : нето тегло 0,5 кг /1,1 б.

Характеристики на офертата

Подобни оферти

ширина / дебелина на 3 / 8 инча : Приблизително 0,053 инча.Якост на опън : 4200 килограма 100% произведено в САЩ...

Дори такива неща, като нощно шкафче, не е задължително да има такива тежки.с ги на желаната височина.Кола

Агресивен лепило и с малко тегло прави тази лента, идеална за запечатване на кашони, като осигурява икон

Размери на опаковката : 18,288 см (Д) x 17,018 см (Ш) х 8,89 см (В).Вид на продукта : Товароразтоварни дейности.Количе

Клас : G90 Покритие : Поцинкована.Тип : Лека капацитет.Дължина : 12 см.Ширина : 11 / 4".Свързва дървена рамка, за �

Издръжливост на леки автомобили, камиони и ванове погоре; пътна сол, масло и много други честите замърси

С него не трябва да питате за помощ от други хора.Лесен за съхранение и преносимост : лесно да се съхраня�

【РАЗМЕР】 Дължина : 0.8 m / 2,62 фута; Широчина : 38 mm / 1.5 инча; Дебелина : 1,1 мм / 0,04 инча; Вътрешен диаметър на к

Шипове в пряжке, които са предназначени за улавяне на лента, когато той минава през лента за закрепване �

Цена за : В комплекта са включени : Черен найлонов ремък и инструменти за монтаж на стена Артикул : Вратат

Тесьма с ръб от туф удължава живота на равенство; жълта.Гъвкав, да се адаптира към натоварването за подо�

Използва се в превозни контейнери, Огнетушителях, Разпръсквателни системи, Силози за съхранение, желез�

Please wait...